Viridis

Appartement Type A

Type A

Appartement

De 3-kamerappartementen van type A in plandeel Viridis zijn gelegen vanaf de 2e t/m de 7e verdieping. De woningen liggen op het westen en vanaf alle verdiepingen heeft u hier een mooi uitzicht over de gezellige binnentuin. Bij binnenkomst van het appartementen-complex ervaart u al de luxe. Deze luxe zet zich voort in de appartementen. Hier kunt u genieten van de vele raampartijen, ruime keuken en badkamer.

Over appartement type A

Duurzaam wonen

Vloerverwarming & koeling

Prachtig uitzicht

Parkeergarage

Kenmerken appartement

Diverse woningtypes

Onder de gelijkvloerse appartementen zijn 3- of 4-kamerappartementen die allen beschikken over een loggia voorzien van luxe schuiframen, een zonnig balkon of terras. De types verschillen veel in karakter. Zo zijn er hoekappartementen, appartementen met een extra badkamer of de mogelijkheid tot een ruimere keuken. Enkele woningen op de tweede verdieping beschikken over een zonnig terras aan de enorme binnentuin.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen, het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Over De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Kenmerken gebouw

Plattegronden

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bereken uw hypotheek

In samenwerking met De Rabobank bieden wij de mogelijkheid uw hypotheek snel en eenvoudig te berekenen. Via onderstaande button komt u terecht op de website van De Rabobank. Door de rekenmodule in te vullen ziet u direct wat uw mogelijkheden zijn.

Geïnteresseerd in een appartement?

Zorg dat u de eerste keuze heeft voor een appartement. Laat uw gegevens achter in de Woningzoeker en u krijgt als eerste een update zodra de verkoop start!

Scroll naar top