Viridis

Atelier

TE KOOP

Atelier

Wonen en werken op dezelfde locatie, ideaal voor kleine bedrijven of start-ups. In De Ananas komen in totaal dertien atelierwoningen met de bestemming ‘aan huis gebonden beroepen’. Hier wordt een goed bereikbare en zichtbare bedrijfslocatie gecombineerd met comfortabel wonen. In plandeel Viridis worden er twee atelierwoningen aangeboden.

Over dit woningtype

Duurzaam wonen & werken

Vloerverwarming & koeling

Zichtlocatie

Parkeergarage

Kenmerken ateliers

Wonen & werken

De werkruimtes op de begane grond hebben een eigen entree. De woning is zowel bereikbaar via een aparte toegang als binnendoor vanuit de bedrijfsruimte. Geen enkele bedrijfswoning in De Ananas is hetzelfde. Het uitgangspunt is lekker wonen, met woonkamers en slaapkamers van goed formaat, een moderne badkamer met luxe sanitair en een fijne loggia die kan worden afgesloten met glazen panelen. Ook de bedrijfsruimte beschikt over toilet en pantry.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen, het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Over De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Kenmerken gebouw

Plattegronden

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Duurzaamheidskorting Rabobank

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in De Ananas? Dan krijgt u een extra duurzaam­heidskorting.

Wilt meer weten? Lees verder via onderstaande button.

Geïnteresseerd in een atelier?

Zorg dat u de eerste keuze heeft voor een atelier. Laat uw gegevens achter in de Woningzoeker en u krijgt als eerste een update zodra de verkoop start!

Scroll naar top