Duurzaam wonen

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen, het gebouw krijgt een Groenverklaring, zodat u weet dat uw energie groen is.

Vloerverwarming & vloerkoeling

Alle appartementen in De Ananas worden aangesloten op een collectief warmtepompsysteem die alle woningen voorziet van warmte. Ieder appartement wordt uitgevoerd met vloerverwarming Ć©n vloerkoeling. Er zijn dus geen radiatoren in de appartementen aanwezig (m.u.v. een elektrische radiator in de badkamer). Deze manier van verwarmen wordt, in vergelijkbare gebouwen, als zeer prettig en comfortabel ervaren.

Groenverklaring

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verstrekt een zogenoemde Groenverklaring aan project De Ananas. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Voor u als koper is dit interessant omdat veel banken, op basis van deze verklaring, een scherper tarief kunnen rekenen voor uw hypotheekrente. Vraag hier dus naar bij uw hypotheekadviseur.

Hypotheek regelen?

Weet u al wat u kunt lenen? Zo niet dan is het wellicht goed om dit alvast uit te zoeken voordat de inschrijving sluit. Zo weet u zeker dat u zich inschrijft voor woningen die financieel binnen uw mogelijkheden vallen. Project De Ananas heeft een samenwerking met de Rabobank Leiden-Katwijk.

De Rabobank biedt de mogelijkheid om uw hypotheek snel en eenvoudig te berekenen via hun online rekenmodule. Kijk hiervoor op: www.rabobank.nl/hypotheken. Liever een persoonlijk gesprek? De adviseurs van de Rabobank zijn graag bereid u te voorzien van hypotheekadvies tijdens een gratis oriƫntatiegesprek. U kunt hiervoor een afspraak maken via bovengenoemde website.

Verkoop Fase 1 is gestart!

De Ananas bestaat uit Appartementen, Maisonnettes, Ateliers en Rooftop Specials. Benieuwd welk type woning het beste bij u past? Ga dan naar het Woningaanbod via onderstaande button!

Scroll naar top