Faciliteiten

Als bewoner van De Ananas kunt u straks gebruikmaken van bijzondere faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld werken of koffie drinken terwijl u de was doet in wasbar FRIS. Op de hoek van De Ananas komt een horecagelegenheid waar u welkom bent voor een gezonde lunch of heerlijk diner. Daarnaast is er goed nagedacht over de parkeermogelijkheden. In de parkeergarage is er ruimte voor zowel auto als fiets. Uiteraard met oplaadmogelijkheden.

De Ananas Horeca

Voorzieningen

Horeca

In de plint van De Ananas, op de begane grond, komen twee horecagelegenheden. Dus heeft u een keer geen zin om te koken? Dan kunt u letterlijk ‘op de hoek’ terecht.

FRIS
Een bijzonder initiatief, overgewaaid uit Amerika, is wasbar FRIS. Een wasbar? Jawel, een super-deluxe wasserette waar u tijdens het draaien van uw was kunt genieten van een hapje en een drankje. Of een snelle koffie to go. State-of-the-art wasmachines en drogers staan voor u klaar. Dus die hoeft u zelf niet meer aan te schaffen. Aan de andere zijde van De Ananas komt een brasserie, met een buitenterras.

Pakketservice

In De Ananas is aan alles gedacht. We zorgen voor een centraal pakketpunt, waar bezorgers op een veilige manier uw bestellingen kunnen afleveren. Krijgt u bericht dat uw pakketje is bezorgd, dan kunt u het beneden op komen halen. Natuurlijk op het moment dat het u goed uitkomt. Voila, uw pakketje is bezorgd, zonder dat u er thuis voor hoeft te blijven.

Parkeren

De goed toegankelijke parkeergarage is openbaar. Als bewoner van De Ananas sluit u een abonnement af waarmee u altijd plek heeft. Dat is geen vaste eigen parkeerplaats, maar wel de zekerheid dat u uw auto overdekt kunt parkeren. Rijd u elektrisch? Natuurlijk zorgen we voor plekken met laadpalen. Naast parkeerruimte voor auto’s zorgen we ook voor fietsenstallingen.

Dankzij de slimme fietslift bij het trappenhuis neemt u uw tweewieler makkelijk mee naar het bovenste parkeerdek.

Selecteer uw woning

Wilt u in De Ananas wonen? Ga dan nu naar de Woningzoeker via onderstaande button en maak uw woningdossier compleet!

Scroll naar top