Financieren

Bent u geïnteresseerd in een woning in De Ananas? Laat dan een persoonlijke financiële check doen en vergroot de kans op uw droomwoning!

ING en Rabobank zijn de samenwerkende partners van De Ananas. Beide banken bieden een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. In dit gesprek word uw financiële situatie in kaart gebracht, zodat u precies weet wat u kunt lenen.

Kijk hieronder voor meer informatie over het aanbod.

ING

Maak een vrijblijvende afspraak bij ING. Via onderstaande button kunt u meer informatie vinden en uw gegevens achterlaten. Vervolgens nemen medewerkers van ING contact met u op.

Rabobank

Maak een vrijblijvende afspraak bij de Rabobank. Via onderstaande button kunt u meer informatie vinden en uw gegevens achterlaten. Vervolgens nemen medewerkers van de Rabobank contact met u op.

Aanvullende informatie Rabobank

De financieel adviseurs Nieuwbouw Els, Marco en Martin van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project De Ananas. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vindt u via de link hieronder.

Bel of WhatsApp één van onderstaande Rabobank financieel adviseurs Nieuwbouw en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriëntatie gesprek.

Martin Smidt | 06 15 04 63 77
Marco Vervloet | 06 21 60 26 97
Els Geuzendam | 06 10 70 31 90

Energiezuinig & duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in De Ananas? Dan krijgt u een extra duurzaam­heidskorting.*

Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank of klik op de button om de voorwaarden te bekijken.

Scroll naar top