In de buurt

De Ananas ligt niet alleen zeer centraal in de regio, maar ook dichter bij huis vind u alles wat u nodig heeft om fijn te kunnen wonen. Voor je dagelijkse boodschappen is het maar een paar minuten fietsen naar winkelcentrum De Luifelbaan.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Voorzieningen

Polderpark Cronesteyn

Op maar een paar minuten fietsen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn.

Aan het water

Het terrein van de vroegere fruitveiling transformeert naar een luxueus en trendy woon- en leefgebied. In de nieuwe stadswijk, in de zogenaamde Lammenschansdriehoek, staan wonen, werken, studeren en recreëren centraal. En natuurlijk horen daar alle faciliteiten bij die maken dat je je thuis voelt in je eigen woonomgeving. Nieuwbouw geeft alle ruimte aan nieuwe plannen en mooie ontwikkelingen.

Zo ziet het er naar uit dat er bij De Ananas een sfeervolle sloepenhaven wordt gerealiseerd met bruisende horeca. Zie voor een sfeerimpressie de afgebeelde artist impression.

Selecteer uw woning

Wilt u in De Ananas wonen? Ga dan nu naar de Woningzoeker via onderstaande button en maak uw woningdossier compleet!

Scroll naar top