Viridis

Penthouse

TE KOOP

Penthouse

Op zoek naar iets speciaals? In fase Viridis worden twee ultraluxe penthouses gerealiseerd met een oppervlakte van maar liefst 227m2. Met een ligging op de zeventiende of achttiende verdieping is het uitzicht fenomenaal. De balkons bij deze penthouses zijn optimaal gesitueerd om te genieten van ochtend- en avondzon.

Over dit woningtype

Geïnteresseerd in een penthouse?

Zorg dat u de eerste keuze heeft voor een penthouse. Laat uw gegevens achter in het Woningdossier en kies uw toekomstige woning.

Duurzaam wonen

Vloerverwarming & koeling

Prachtig uitzicht

Parkeergarage

Kenmerken appartement

Uniek wonen in Leiden

De penthouses beschikken over drie slaapkamers, waarvan de master bedroom een riante inloopkast en badkamer heeft. Er is nog een tweede luxe badkamer en een indrukwekkende woonkeuken. En dit alles met grote raampartijen. De ultieme eyecatcher zijn de 3 dakterrassen. De balkons zijn gelegen op het westen en op het oosten waardoor u de stad Leiden vanuit verschillende posities kunt bekijken.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen, het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Over De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Kenmerken gebouw

Plattegronden

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Profiteer van duurzaamheidskorting

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in De Ananas? Dan krijgt u een extra duurzaam­heidskorting.

Wilt meer weten? Lees verder via onderstaande button.

Is dit het penthouse van uw dromen?

Zorg dat u de eerste keuze heeft voor een penthouse. Laat uw gegevens achter in het Woningdossier en kies uw toekomstige woning.

Scroll naar top