Rooftop Specials

TE KOOP

Rooftop Specials

Op zoek naar iets heel bijzonders? Op een paar plekken op het dak van De Ananas worden vier wel heel bijzondere appartementen gebouwd. Deze ‘Rooftop Specials’ bieden een speciale woonbeleving. Met hun onderscheidende design lijken deze appartementen los van de rest van het gebouw op het dak te zijn neergezet. In totaal worden vier Rooftop Specials gerealiseerd, in de eerste fase zijn er al twee beschikbaar!​

Over dit woningtype

Duurzaam wonen

Vloerverwarming & koeling

Cityview

Parkeergarage

Kenmerken appartement

Uniek dakappartement

De entree van deze woningen is op de achtste verdieping. Een eigen trap leidt naar de negende verdieping waar een bijzonder groot appartement (circa 150 m2) zich ontvouwt. De dakappartementen hebben een luxe woonkamer, een keuken waar een eiland mogelijk is en drie flinke slaapkamers en dit alles met grote raampartijen. Ultieme eyecatcher is het dakterras met ook hier veel aandacht voor een onderscheidende stijl. Vanzelfsprekend is het uitzicht op deze hoogte weergaloos.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen, het gebouw krijgt een Groenverklaring, zodat u weet dat uw energie groen is.

Plattegronden

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Financiële check

In samenwerking met De Rabobank bieden wij de mogelijkheid om een financiële check uit te voeren. Via onderstaande button komt u terecht op de website van De Rabobank. Vul het formulier in en de financieel adviseurs nemen spoedig contact met u op!

Inschrijven voor de Rooftop Special?

Inschrijven voor Fase I van De Ananas is nu mogelijk. Kies uw 10 favoriete woningen in de Woningzoeker en maak snel uw Woningdossier compleet.

Scroll naar top