Poales | Koop

Atelierwoning S02

Atelierwoning S02

De Ananas is een fijne plek om te wonen, maar ook om te
ondernemen. Dit atelier biedt de mogelijkheid om dit te com-
bineren! De werkruimte van het atelier bevindt zich op de
begane grond, waar deze goed bereikbaar en zichtbaar is. Op de eerste etage woont u in een heerlijke en duurzame woning.

Over dit atelier

Duurzaam wonen

Vloerverwarming & koeling

Ruim appartement

Parkeergarage

Kenmerken appartement

Wonen & werken

De werkruimtes op de begane grond hebben een eigen entree. De woning is zowel bereikbaar via een aparte toegang als binnendoor vanuit de bedrijfsruimte. Geen enkele bedrijfswoning in De Ananas is hetzelfde. Het uitgangspunt is lekker wonen, met woonkamers en slaapkamers van goed formaat, een moderne badkamer met luxe sanitair en een fijn balkon.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen. Het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Over De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Kenmerken gebouw

Plattegrond

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Geïnteresseerd in dit atelier?

Klik op onderstaande button en bekijk direct het actuele koopaanbod van De Ananas

Scroll naar top