Mordilona | Koop

Atelierwoning S06

Atelierwoning S06

Wonen én ondernemen aan de rand van de bruisende stad
Leiden, dat is mogelijk in dit atelier van De Ananas. Ideaal voor kleine bedrijven of start-ups met aan huis gebonden beroepen. Hier wordt een goed bereikbare en zichtbare bedrijfslocatie gecombineerd met comfortabel wonen.

Over dit atelier

Duurzaam wonen

Vloerverwarming & koeling

Ruim atelier

Parkeergarage

Kenmerken atelier

Wonen & werken

De werkruimtes op de begane grond hebben een eigen entree. De woning is zowel bereikbaar via een aparte toegang als binnendoor vanuit de bedrijfsruimte. Geen enkele bedrijfswoning in De Ananas is hetzelfde. Het uitgangspunt is lekker wonen, met woonkamers en slaapkamers van goed formaat, een moderne badkamer met luxe sanitair en een fijne loggia die kan worden afgesloten met glazen panelen. Ook de bedrijfsruimte beschikt over toilet en pantry.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen. Het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Over De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Kenmerken gebouw

Plattegrond

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Geïnteresseerd in dit atelier?

Klik op onderstaande button en bekijk direct het actuele koopaanbod van De Ananas

Scroll naar top