Mordilona | Koop

Rooftop Special

Rooftop Special

Op zoek naar iets heel bijzonders? Op een paar plekken op het dak van De Ananas worden vier wel heel bijzondere appartementen gebouwd. Deze ‘Rooftop Specials’ bieden een speciale woonbeleving. Met hun onderscheidende design lijken deze appartementen los van de rest van het gebouw op het dak te zijn neergezet. In totaal worden vier Rooftop Specials gerealiseerd.

Over dit appartement

Duurzaam wonen

Vloerverwarming & koeling

Ruim appartement

Parkeergarage

Kenmerken appartement

Diverse woningtypes

De entree van deze woning is gelegen op de achtste verdieping. Een eigen trap leidt naar de negende verdieping waar een bijzonder groot appartement (circa 156 m2) zich ontvouwt. Dit dakappartement heeft een luxe woonkamer, een keuken waar een eiland mogelijk is en drie flinke slaapkamers en dit alles met grote raampartijen. Ultieme eyecatcher is het dakterras met ook hier veel aandacht voor een onderscheidende stijl. Vanzelfsprekend is het uitzicht op deze hoogte weergaloos.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen. Het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Over De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Kenmerken gebouw

Plattegrond

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Geïnteresseerd in de Rooftop Special?

Klik op onderstaande button en bekijk direct het actuele koopaanbod van De Ananas

Scroll naar top