Welkom in De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Woningen beschikbaar in Fase 1

Heeft u interesse in een woning? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Selecteer uw voorkeurswoning(en) in de Woningzoeker en maak uw woningdossier compleet!

Waarom De Ananas?

De Ananas is als naam op zijn zachtst gezegd bijzonder. Maar wel bewust zo gekozen. De Ananas staat internationaal symbool voor gastvrijheid.

Het vindt zijn oorsprong in het Caribisch gebied, waar mensen een ananas voor hun huis neerzetten om gasten te verwelkomen. Via de kolonisatie is de ananas naar de Westerse wereld gekomen, waar stenen exemplaren van deze tropische vrucht op landhuizen werden bevestigd. Met hetzelfde doel: gasten welkom heten. En dat past uitstekend bij de stad Leiden. Waar vele nationaliteiten naast elkaar leven en werken. Waar internationals zorgen voor de status van Leiden als kennisstad. Waar mensen van elkaar leren en waar culturen elkaar versterken.

Horeca faciliteiten

In de Ananas komen twee horeca faciliteiten. In bijvoorbeeld de ‘’bubbelbar’’ kan je dagelijks terecht voor drankjes, hapjes en het doen van je was. State-of-the-art wasmachines en drogers zorgen ervoor dat jij deze apparaten niet in je appartement nodig hebt. Daarnaast biedt deze locatie je nog meer gemak met diensten zoals het aannemen van je pakketjes.

Binnentuin

Even ontspannen in een groene omgeving, dat kan in de gezamenlijke binnentuin in De Ananas. De Binnentuin is voor alle bewoners van De Ananas toegankelijk.

Selecteer uw woning

De verkoop van de eerste 133 woningen is nu gestart. Ga nu naar de Woningzoeker via onderstaande button, selecteer maximaal 10 woningen en maak uw woningdossier compleet!

Scroll naar top