Leidse Tandartsen en Orthodontist verhuizen naar De Ananas

Van wasbar tot een tandarts -en orthodontistenpraktijk: de faciliteiten in nieuwbouwproject De Ananas zijn divers. De Leidse Tandartsen en De Leidse Orthodontist zal zich vestigen op de Perzikweg, zo’n 800 meter verwijderd van de huidige standplaats van de praktijk.

De Leidse Tandartsen is een moderne tandartsenpraktijk gevestigd in de Professorenwijk en bestaat uit een jong en dynamisch team van tandartsen en tandheelkundigen. Gezien de toenemende vraag naar de mondzorg in deze regio, is er de behoefte ontstaan aan een groter oppervlak. Om die reden verhuist de praktijk naar De Ananas. Naast de verhuizing van de tandartsenpraktijk zal zich gelijktijdig een orthodontiepraktijk vestigen genaamd de Leidse Orthodontist.  De naam van het complex staat internationaal symbool voor gastvrijheid, een belangrijke pijler voor de eigenaar. Huidige patiënten kunnen meeverhuizen met de praktijk en nieuwe patiënten zijn welkom.

Praktijkgericht
De praktijken zijn compleet en volgens de laatste maatstaven anno 2023 ingericht. Er is aan alle normen van de hedendaagse tandheelkunde voldaan. De Leidse Tandartsen zal zich vestigen op de Perzikweg 164 en de Leidse Orthodontist op de Perzikweg 166. De praktijken zijn fysiek gescheiden en voorzien van een eigen wachtkamer en receptie. Voor beide wachtkamers kan je bij binnenkomst een huiselijke en laagdrempelige sfeer verwachten. Er is bij alle facetten gedacht aan kwaliteit en duurzaamheid.

Ondanks de jaarlijkse groei staat het handhaven van kwaliteit en persoonlijke aandacht voor patiënten voorop. Wij doen er alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. De wachttijden zijn kort en de praktijken zijn kindvriendelijk. Daarnaast zal het team van de Leidse Tandartsen zich verder uitbreiden met meer de nadruk op specialistische/gedifferentieerde mondzorg. U kunt hier denken aan implantologie, esthetiek, angstbegeleiding, kindertandheelkunde, mondhygiëne en preventie assistenten. Ook kan je bij de Leidse tandartsen in het weekend of in de avonduren terecht”, aldus Havik Mirza, .

Wil je inschrijven en/of meer informatie? Dat kan via de website: www.leidse-tandartsen.nl

Scroll naar top