Viridis | Verhuur

Appartement type C03

Appartement type C03

U bekijkt nu een woning met type C03 van plandeel Viridis. De 4-kamerappartementen van dit type zijn gelegen op de 2e t/m de 6e verdieping aan de voorzijde van het gebouw. Al bij binnenkomst van het appartementencomplex ervaart u de luxe door de hoogwaardige afwerking van de centrale entree. Deze luxe zet zich voort in de appartementen. Dankzij de vele raampartijen geniet u van extra licht in de woning. De ruime keuken is voorzien van inbouwapparatuur en ook de badkamer is luxueus afgewerkt. De loggia van dit type appartement is oostelijk gesitueerd en voorzien van elektrische schuiframen.

Over dit appartement

Viridis - Fase 2, De Ananas

Duurzaam wonen

Vloerverwarming & koeling

Ruim appartement

Parkeergarage

Kenmerken appartement

Diverse woningtypes

Onder de gelijkvloerse appartementen zijn 3- of 4-kamerappartementen die allen beschikken over een loggia voorzien van luxe schuiframen, een zonnig balkon of terras. De types verschillen veel in karakter. Zo zijn er hoekappartementen, appartementen met een extra badkamer of de mogelijkheid tot een ruimere keuken. Enkele woningen op de tweede verdieping beschikken over een zonnig terras aan de enorme binnentuin.

Duurzaam wonen in De Ananas

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen. Het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Over De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Kenmerken gebouw

Plattegrond

Artist impressions en gemeubileerde plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Geïnteresseerd in een appartement?

Klik op onderstaande button en bekijk direct het actuele verhuuraanbod van De Ananas!

Scroll naar top